Virksomhed

Virksomhedscases

Otte casefilm sætter fokus på digital sikkerhed som konkurrencefordel. Se danske virksomheders historie om, hvordan de rejste sig efter cyberangreb og styrkede deres forretning.

Virksomhed

Gør digital sikkerhed til din virksomheds konkurrencefordel

Digital sikkerhed er i dag ikke blot nødvendigt for at sikre virksomhedens daglige drift, men kan også være et direkte konkurrenceparameter. 

Se hvordan otte forskellige case-virksomheder står frem og fortæller åbent om IT-sikkerhedsbrud, og hvordan de, på forskellige måder, har vendt oplevelsen i deres virksomhed til en konkurrencefordel. Bliv inspireret til at sætte spot på virksomhedens digitale sikkerhed med konkrete værktøjer og gode råd.

Industriens Fond står bag casefilmene sammen med Erhvervsstyrelsen.

Industriens Fonds Cyberprogram ønsker at styrke danske virksomheders arbejde med cybersikkerhed og øge deres konkurrenceevne. Programmet rummer en række værktøjer og projekter målrettet små og mellemstore virksomheder. 

Læs mere om Industriens Fonds Cyberprogram

Virksomhedscase

Stærkere sikkerhed - og en ren ‘love storm’

Hanstholm Madbars Facebook-side blev overtaget af hackere - men restauranten ved Vesterhavet kom stærkere ud på den anden side, ikke mindst på grund af en massiv opbakning fra deres kunder.

Se video og læs mere om Hanstholm Madbar

Virksomhedscase

Hurtig reaktion på udenlandsk angreb

Aalborg Teater tilbød gratis kultur til deres brugere i form af en livestreamet forestilling, da hackere forsøgte at snyde penge ud af tilskuerne i kommentarfeltet på Facebook. Se, hvordan teatret håndterede angrebet.

Se video og læs mere om Aalborg Teater

Virksomhedscase

Hackerangreb gjorde DESMI konkurrencedygtig

Et phishingangreb fik pumpevirksomheden DESMI til  yderligere at opruste på deres IT-sikkerhed. Det har vist sig at være en konkurrencefordel i dag, hvor de er længere end deres konkurrenter.

Se video og læs mere om DESMI 

Virksomhedscase

Vores leverandør blev hacket

Selv et internationalt hacker-angreb kunne ikke lægge Hotel Bredehus ned. De tog slagene, men står nu stærkere end nogensinde før. Få historien om, hvordan man kan rejse sig igen, når ens leverandør rammes af et hackerangreb.

Se video og læs mere om Bredehus Hotel

Virksomhedscase

Fra lav it-sikkerhed til styrket tillid

Hackere overtog Facebook-siden, men Stofbanditten genvandt kontrollen og styrkede tilmed tilliden blandt deres kunder. Se hvordan hackerangrebet, der startede som et mareridt, endte med at styrke forretningen.

Se video og læs mere om Stofbanditten

Virksomhedscase

Vi har styr på vores butik

I starten af året blev advokathuset Gangsted-Rasmussen ramt af phishing mails. Men fordi de reagerede hurtigt, nåede de at minimere angrebet, inden det løb løbsk. Se hvad advokathuset lærte af angrebet, og hvad de vil anbefale andre at gøre.

Se video og læs mere om Gangsted-Rasmussen

Virksomhedscase

Sikkerhed gavner vores kvalitet

Et DDoS- angreb fik tele- og energikoncernen Norlys til at investere endnu mere i IT-sikkerhed, end de allerede gjorde. Hør hvordan virksomheden i dag står stærkt på markedet, blandt andet som et resultat af en solid IT-sikkerhed.

Se video og læs om Norlys

Virksomhedscase

En backup der reddede det hele

En backup reddede Kim Hansens virksomhed. Efter en flot indsats af deres IT-selskab kunne POM Industries ånde lettet op. Hør hvordan et angreb lagde produktionen ned i POM Industries, og hvordan de nu er tilbage på sporet.

Se video og læs mere om POM Industries