IT-sikkerhedsansvarlig

På denne side har vi samlet vejledninger og information til dig, uanset om IT-sikkerhed er dit kerneområde, eller en ud af mange opgaver.

IT-sikkerhedsansvarlig

Få hjælp til at styrke virksomhedens IT-sikkerhed

Som virksomhedens IT eller IT-sikkerhedsansvarlige, kan du have mange fagligheder og roller i virksomheden.

Få gode råd til, hvordan du sikrer virksomhedens systemer og data, og hjælp til at formidle IT-sikkerhed, både til din leder og til medarbejdere.

IT-sikkerhedsansvarlig

Sæt IT-sikkerhed på dagsordenen

Her kan du få inspiration til hvordan du får budskabet om styrket IT-sikkerhed stærkere igennem til ledelse og medarbejdere.

Sådan kommunikerer du om IT-sikkerhed til ledelsen

Få ledelsen til at investere i IT-sikkerhed

Materialer til medarbejderawareness 

OT- og IoT-sikkerhed

Man skal ikke undervurdere risikoen for et cyberangreb på virksomhedens fysiske enheder som er koblet på nettet. Det kan være produktionsmaskiner, industrirobotter eller overvågningskameraer. Find råd og vejledning til stærkere OT- og IoT-sikkerhed her:

10 råd til OT-sikkerhed 

OT-sikkerhed - Beskyt det fysiske produktionsapparat mod cyberangreb

IoT: Beskyt virksomhedens internetforbundne enheder

Cloud og AI

Mange virksomheder benytter cloud-løsninger til eksempelvis dokumenthåndtering og fildeling, og stadig flere benytter sig af AI til kodning og chatbots. Det åbner både for nye forretningsmuligheder, men også risici. Styrk sikkerheden i virksomhedens AI og cloud-løsninger: 

Sikker brug af cloud-løsninger i virksomheden

Sikker brug af kunstig intelligens (AI)

Værktøj

Har du en ekstern IT-leverandør?

Mange virksomheder outsourcer driften af deres IT-systemer og benytter leverandører til fx cloudløsninger og IT-serviceydelser. Det er vigtigt, at du stiller krav til leverandørens digitale sikkerhed. Vi har lavet et værktøj der hjælper dig til at tage dialogen om sikkerhed med din leverandør. 

Gå til leverandørværktøjet