Cyber- og informationssikkerhedskurser

Kursus

Statens informationssikkerhedsuddannelse

Kurset er til dig med grundlæggende kendskab til informationssikkerhed og ISO27001. Du arbejder fx med implementering og opretholdelse af informationssikkerhed i en statslig myndighed.

Læs mere om kurset og kommende afholdelser

Kursus

Teknisk IT-sikkerhed i Staten

Kurset er for generalister i staten, der har erfaring med informationssikkerhed, men har brug for en dybere teknisk viden på området. Du får konkrete redskaber og værktøjer til at kunne arbejde med teknisk it-sikkerhed i praksis.

Læs mere om kurset og kommende afholdelser

Masterclass

Masterclass i cyber- og informationssikkerhed

Masterclassen henvender sig til ledere med personaleansvar og klæder dig på til at styrke din ledelsesmæssige rolle og ansvar i det interne arbejde med informationssikkerhed, så du kan få konkrete værktøjer til aktivt at understøtte en robust sikkerhedskultur i hverdagen.

Læs mere om masterclassen og kommende afholdelser

Forløb

Statsligt kompetenceforløb i cyber- og informationssikkerhed

Kompetenceforløbets formål er at klæde et samlet hold deltagere på til at varetage mere specialiserede arbejdsopgaver inden for fagområdet. Det er særligt målrettet statslige medarbejdere og er specifikt tilpasset de rammer, vilkår og behov, der kendetegner arbejdet med cyber- og informationssikkerhed i staten.

Læs mere om kompetenceforløbet og kommende afholdelser

E-læring

E-læring i cyber- og informationssikkerhed for topledere og ledere i staten

Cyber- og informationssikkerhed er en vigtig del af at drive en professionel organisation. På dette e-læringskursus bliver du introduceret til grundbegreberne i cyber- og informationssikkerhed og til ledelses ansvar og opgaver, der handler om at skabe en organisering af arbejdet.

Læs mere om e-læringskurset kurset

Senest opdateret 02-11-2023