Find redskaber, du kan bruge

Kommunikation og uddannelse om informationssikkerhed er en god måde at skabe en sikker adfærd på. Her på siden findes produkter, som du kan bruge i din organisation.

Produkterne nedenfor hjælper dig med at sætte gang i en adfærdsændring i din egen organisation. Flere af produkterne kan justeres, så de passer netop til jeres medarbejdere, vidensniveau og retningslinjer.

Pjece om sikker adfærd

Denne pjece indeholder råd om god sikkerhedsadfærd til offentlige ansatte. Den kan eksempelvis deles ud til medarbejdere i forbindelse med et personalemøde eller til nye medarbejdere.

Hent pjecen (PDF)

Hent pjecen (PowerPoint) (Denne version kan tilpasses din organisation).

Sikkerhedsquiz

En quiz med præmier kan være en måde at skabe en sjovere form for læring blandt medarbejdere. Juster quizzen til jeres behov og retningslinjer.

Hent quiz (PowerPoint)

 

Plakat

Her finder du to plakater, som du kan hænge op i printerrummet, kantinen eller på kontorene. Den første plakat handler om at undgå phishingangreb og den anden plakat giver 4 konkrete råd til sikkerhedsarbejdet i en myndighed.

Hent plakat om phishing (PDF)

Hent plakat om 4 sikkerhedsråd (PDF)

Film og test-dig-selv

Her finder du en kort film med gode råd om digital sikkerhed og et test-dig-selv modul. Begge produkter kan indsættes direkte på din organisations intranet eller sendes rundt til medarbejdere. Test-dig-selv modulet er tilpasset i specifikke versioner til sundhedspersonale, undervisningspersonale og administrativt personale.

Se film og ’test-dig-selv’ til medarbejdere

Inspiration til awareness-indsatser

Inspiration til forløb for indsats

Vi har lavet et forslag til, hvordan man kan sætte forskellige elementer i en adfærdsindsats i spil.

Hent inspiration til, hvordan I kan tilrettelægge en indsats (PDF)

Senest opdateret 02-01-2024