Sådan må du bruge vores indhold

Det vigtigste formål med sikkerdigital.dk er, at de gode råd om sikker digital adfærd til borgere, virksomheder og myndigheder kommer bredt ud. Hjælp os derfor med at sprede det gode budskab.

Det må du gerne

Så længe du tydeligt henviser til sikkerdigital.dk og linker til portalen, må du gerne anvende vores indhold på din eller din organisations hjemmeside. Anvendelsen må ikke give indtryk af, at sikkerdigital.dk eller parterne bag sikkerdigital.dk på nogen måde anpriser eller anbefaler specifikke kommercielle produkter. Hjemmesiden må derudover ikke indeholde krænkende indhold.

Når du linker til os, kan du med fordel linke til konkrete sider eller den indgang, der giver mest mening: Sikkerdigital.dk/borger, Sikkerdigital.dk/virksomhed eller Sikkerdigital.dk/myndighed.

Du må ligeledes gerne benytte indholdet på fx intranet til rådgivning af medarbejdere. 

Advisering ved ændringer

Tag fat I os, hvis du ønsker at blive adviseret, når vi laver større eller mindre ændringer på sikkerdigital.dk, så du kan sikre, at din egen brug af indholdet er opdateret. Send en mail til sikkerdigital@digst.dk, og skriv om det er borger-, virksomheds- eller myndighedsindhold, som du gerne vil adviseres om.

Videoer og andet materiale

Hvis du ønsker at benytte nogle af vores videoer på din eller din organisations hjemmeside eller intranet, kan du få tilsendt embed-koderne. Videoerne kan frit benyttes, så længe der tydeligt henvises til sikkerdigital.dk, og de ikke benyttes i kommerciel sammenhæng.

I forbindelse med kampagner producerer vi film rettede mod borgere, virksomheder og medarbejdere i det offentlige. De fleste film kan bruges uden tilhørende forklaring og de slutter alle af med henvisning til sikkerdigital.dk. Måske nogle af filmene kan understøtte jeres budskaber. 

Mangler du en film, fotos eller andet materiale, er du velkommen til at skrive til os på sikkerdigital@digst.dk.