Har din familie styr på koderne?

Er din families kodeord ikke stærke nok, eller passer I ikke godt nok på dem, kan digitale svindlere få adgang til de mange private oplysninger i mailboksen, i netbanken eller hos myndighederne. Sikkerdigital.dk sætter fokus på de stærke kodeord og hjælper dig med at få styr på koderne.

Guide

Brug stærke kodeord

Vil du gerne blive endnu klogere på kodeord og forstå, hvorfor det er vigtigt at bruge stærke kodeord? Det har vi skrevet en artikel om. At bruge stærke kodeord er nemlig ét af de fem vigtigste hverdagsråd til digital sikkerhed.

Læs artiklen om stærke kodeord

Tip

Brug en passwordmanager til at huske dine kodeord

En passwordmanager er et program eller en app, du kan installere, og som hjælper dig med at holde styr på dine kodeord. Der er kun ét (stærkt) kodeord, du skal huske, nemlig det til password-manageren, som så giver adgang til alle dine andre kodeord.

Guide

To-trins-login

To-trins-login betyder, at du skal igennem to trin for at logge ind. Det beskytter dig yderligere mod, at svindlere får adgang, da de foruden dit brugernavn og kodeord skal have fingre i din mobiltelefon for at logge ind. Vi har samlet en guide til de mest udbredte digitale tjenester.

Se guiden her og slå det til med det samme

Bliv klogere på stærke kodeord

Er det svært at gennemskue, hvilke kodeord der er stærke og svage? Virker det uoverskueligt med alle de ting, du BURDE gøre for at sikre dig?

Vi har lavet en nem guide til dig med fem gode råd og et par øvelser undervejs, så du får styr på det vigtigste.

Lær om sikre kodeord