Lær om digital sikkerhed

Når dine børn skal på nettet

Når dit barn får sin første telefon, skal på nettet og spille, eller kaster sig over de sociale medier, er det en god idé at få styr på sikkerheden. Her har vi samlet 3 guides til forældre og deres børn, så alle får en sikker start.

Lær om:

Dit barns første telefon eller tablet

Du har givet dit barn den første mobil eller tablet. Nu ligger verden åben med masser af oplevelser og underholdning. Det er imidlertid vigtigt, at I sammen får sat det nye device sikkert op. Vi har lavet en guide, der hjælper dig igennem de vigtigste ting om sikker opsætning og brug. 

 

Lær om:

Børn og online spil

Når dit barn starter på online spil - eller gaming, venter der mange sjove timer. Som forælder er det en god idé, at du - inden det går løs - tager en snak med dit barn om sikker chat, nye online venner og køb og salg. I guiden får du konkrete tips og forklaringer til, hvordan I kommer sikkert i gang.

lær om:

Børn og sociale medier

Når dit barn skal på sociale medier, er der en række overvejelser om brug og sikkerhed, du bør tage stilling til. I denne guide får du råd om indstillinger, brug og deling af indhold.

kan du spotte de digitale fælder?

Bliv klogere i vores quizzer og test

Prøv vores familiespil, quizzer og test, hvor du kan afprøve din viden alene eller sammen med andre.