Virksomhed

Beskyt virksomheden

Læs mere om en række forebyggende tiltag, som kan styrke den digitale sikkerhed i virksomheden. Både ved hjælp af tekniske tiltag og ved at tænke it-sikkerhed ind i virksomheden - fra ledelse til medarbejdere og leverandører.

Beskyt virksomheden

De syv råd om it-sikkerhed

Læs  de syv råd om it-sikkerhed og styrk din virksomheds basale digitale sikkerhed. Få vejledning til opdatering og backup, få værkøjer til at styrke medarbejdernes digitale sikkerhedsadfærd og meget mere.

 

Gå til de syv råd

Beskyt virksomheden

TEMA: Sikkerhed i nye digitale teknologier

Flere og flere virksomheder bruger nye digitale teknologier som IoT, Cloudløsninger og Kunstig intelligens. Læs mere om hvordan virksomheder kan gøre brugen af nye digitale teknologier mere sikker.

IoT: Beskyt virksomhedens internet-forbundne enheder

Sikker brug af cloud-løsninger i virksomheden

Sikker brug af kunstig intelligens

""
Beskyt virksomheden

Til ledelsen

Som virksomhedsleder har du ansvaret for, at it-sikkerheden i din virksomhed er i orden. Læs mere om hvordan du forankrer it-sikkerhed i virksomheden. Få skabeloner til at udarbejde en it-sikkerhedspolitik, en beredskabsplan og en risikovurdering og læs mere om, hvordan du kan aktivere medarbejdere og leverandører i arbejdet med virksomhedens it-sikkerhed.

Sådan tænker du it-sikkerhed ind i forretningen

Brug leverandørpakken i dialog om sikkerhed

Sådan styrker du medarbejdernes digitale sikkerhed

""
Beskyt virksomheden

Til it-sikkerhedsansvarlige

Som it-sikkerhedsansvarlig kan det være svært at få ledelsens og medarbejdernes opmærksomhed, for eksempel når det handler om styrkelsen af it-sikkerhed eller nye investeringer i virksomhedens digitale sikkerhed. Her kan du få inspiration til hvordan du får budskabet om styrket it-sikkerhed stærkere igennem.

Sådan kommuniker du om it-sikkerhed

Sådan får du ledelsen til at investere i it-sikkerhed

Følg seks principper når du udfører it-sikkerhedstest

Test din virksomhed